Bivaxpåse set

Bivaxpåse set

Vaxpåsar är återanvändbara produkter som du kan använda i många månader. Vi tillverkar dem i två testade storlekar: M (16x23cm) och L (23x32cm). De är gjorda av certifierat bomullstyg, täckt med vår unika blandning av bivax, jojobaolja och träharts, vilket ger produkten antibakteriella egenskaper. Detta är särskilt viktigt för påsar för bröd och andra livsmedel - som inte torkar ut och möglar. Tack vare kombinationen av alla dessa funktioner får vi:

- påsar som kan förlänga matens färskhet

- produkter som är säkra för användaren och miljön

- den perfekta lösningen för människor som värdesätter noll-avfallskomfort

- snygga och estetiska produkter till ditt kök, kyl, handväskor.

Finns i 3 olika basmönster på dukarna: Abstrakt löv, mörk skog & färgade prickar.
Finns möjlighet att designa sina egna banderoller på kartongerna. För egen design på duk måste man beställa minst 500 st.


Priser
Antal 1 500 1000
Pris/st 239,00 153,00 147,00
Hos oss vågar du handla online
   Alltid personlig service med genomgång av din önskade beställning.
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)

Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten

st

   010-330 99 60
   info@tred.se



Sandforest Sweden

Vår inspiration kommer från Ystad Sandskog, där hav möter land strax öster om Ystad. Det är ett landskap präglat av havet och där människan alltid har fått förhålla sig till hav, väder och vind.
Precis som våra produkter är framtagna med omsorg om människa och miljö, planterades Ystad Sandskog i början på 1800-talet för att skydda landskapet från sandflykt. Idag är området ett naturreservat och en ständig källa till naturupplevelser och salta bad. För oss ger Sandskogen energi och idéer till att utveckla kvalitetsprodukter som är hållbara och skonsamma.


Visa samtliga produkter från Sandforest Sweden
Artikelnummer BP0930SET
Material Basen för bivaxdukarna är ett bomullstyg med det internationella kvalitetscertifikatet OEKO-TEX®Standard 100. Naturliga ingredienser som bivax, träharts och jojobaolja gör att du kan förlänga fräschören hos lagrade produkter.
Storlek M (16x23cm) L (23x32cm)
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Medium & Large 500